April 2013

Det er så lenge siden jeg har skrevet nå... Og egentlig burde jeg skrive hver dag for Ingrid er jo i mine tanker hver dag!!! Tenk at vi snart skulle hatt ei lita krøllejente på 2 1/2 år. Ufattelig hvor fort tiden går. Hennes bror David er nå snart 6 år og virkelig en utfordring i hverdagen, men gogutt og flink til å hjelpe til. Av og til må han vel bare få utagere selv om det tar på trøtte foreldre. Lillesøstrene til Ingrid, Emma og Helen er nå litt over 16 mnd og der er det full rulle uansett hvor vi er. De løper overalt, helst i hver sin retning. Godt jeg begynner i bli i bedre fysisk form.

Fysisk form ja. Jeg trener nå hver dag alle hverdager. Mest kardio men styrke med PT en gang pr uke. Etter to så tette svangerskap og en MA (missed abortion og utskraping) 2 år har det ikke vært mulig å prioritere seg selv før nå. Etter Ingrid kom var sorgen så stor at å trene ble helt borte for meg. I og med at jeg har en mann som nesten kan spise hva som helst uten å legge på seg slet jeg. Men nå er det da som sagt andre tider. Ned 17,5 kg til nå siden januar. Sakte men sikkert blir det bedre.

Idag skal jeg synge på en overhøring, bla Velsignelsen arr Tore Aas som noen kjenner fra Oslo Gospel Choir. Har aldri sunget sangen før og første gangen jeg hørte den var vel på bloggen til ei som mistet sin Linnea Aurora samme dag som vi mistet Ingrid. Der sang hun sangen for sin døde datter. Rørende og fint. Gleder meg til å synge idag. Tenker det litt som Linnea Aurora sin sang, men tenker også at Ingrid hører meg. Jeg elsker virkelig å synge og ikke minst sanger med tekster som betyr noe for meg. Mine venninne Kari Tomine fra DameEtagen skal også være med og sammen skal vi synge en duett.

Etterpå skal David og jeg på Plantasjen og finne vårblomster til Ingrid sin lille hage. Gleder meg til å kunne pynte der igjen. Når det kommer snø på Tranby som kommer et virkelig snø. Engelen hos Ingrid fikk være med hjem i januar etter jeg hadde gravd frem lykter og pynt. Men vår er deilig. Da kan vi pynte igjen og tenne nye lys. David synes også det er fint å være med. Av og til hjelper han meg der og andre ganger løper han rundt blant gravstøttene. Han er jo bare et barn...

2 kommentarer

Caroline

28.04.2013 kl.09:10

Nydeleg innlegg! Du er så flink! Sender deg en stor klem <3

Guro / Powerpuff

25.05.2013 kl.12:23

Nå er det lenge siden jeg har vært her inne og lest, men minnet om Ingrid Louise lever i meg enda. Jeg var medlem av novemberklubben når du mistet henne, og nå som jeg igjen er så heldig å få lov å være medlem i samme klubb tenker jeg på henne ofte.. Sender deg og familien mange varme tanker! <3

Skriv en ny kommentar

Engelen Ingrid Louise

Engelen Ingrid Louise

38, Lier

Jeg er stolt mamma til fire barn. Denne bloggen vil handle om vår engel Ingrid Louise. Om livet med henne i magen og hverdagen for vår lille familie etter Ingrid's fødsel/død.

Kategorier

Arkiv

hits